FOGNING & BRANDTÄTNING - STOCKHOLM - UPPSALA - NORRKÖPNG/ LINKÖPING - MALMÖ - LUND - HELSINGBORG - SKÅNE

Rope Access. Reparbeten.

Vi utför reparbeten (Rope Access). Detta används bland annat till fasadinspektioner mm..

Höga höjder är ingen match!

Vi har kompetensen att utföra inspektion, reparations och underhållsarbeten med hjälp av rope access/reparbete. Rope access hjälper oss komma åt svåråtkomliga områdena i byggnader och anläggningar på höga höjder. Rope Access går dessutom väldigt snabbt och är ett väldigt kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att utföra inspektion, reparations och underhållsarbeten, då man slipper hålla på med stora och dyra byggställning, kran och skylifts.

Vi har lång erfarenhet av reparations- och underhållsarbete med hjälp av rope access-teknik, och har utfört många olika typer av projekt över hela landet. Vår reparations- och underhållspersonal är utbildade och certifierade i repåtkomst-teknik, och har hög kompetens och hög säkerhet i allt de gör.

Om du behöver hjälp med inspektion, reparations- eller underhållsarbeten, så tveka inte att kontakta oss. Vi jobbar inom hela landet och vi är redo att ta emot dina förfrågningar och ge dig en kostnadsfri offert på våra tjänster.

Välkommen att höra av dig!

 

Varför Rope Access?

 • Kostnadseffektivt
 • Miljövänligt
 • Snabbt och effektivt
 • Tillgång till svåråtkomliga områden
 • Flexibel och anpassningsbar 

Anvädningsområden

 • Fogning & Mjukfogning
 • Målningsarbeten fasader
 • Brandtätning & brandfogning
 • Fasadtvättning
 • Inspektioner
 • m.m.

10 + 3 =

SKICKA ETT MEDDELANDE ELLER RING OSS!

Vi arbetar i hela Sverige

Vi har kontor i Stockholm, Uppsala, Norrköping och Malmö men vi arbetar med projekt i hela landet.

Stockholm

Sågvägen 44
184 21 Åkersberga

Kontakt: Andreas Franzén
Telefon: 073 983 32 93
[email protected]

Norrköping

Navestadsgatan 39
603 66 Norrköping

Kontakt: Claes Pettersson
Telefon: 070 229 80 98
[email protected]

Malmö

Bjurögatan 48
211 24 Malmö

Kontakt: Sean Carter
Telefon: 070 454 71 42
[email protected]

 

Våra samarbetspartners

Våra tjänster

Vi finslipar och tar hand om finischen för ditt bygge. Vi har ett välutvecklat miljöarbete och arbetar med produkter med liten miljöpåverkan och Basta registrerade produkter av högsta kvalité.

Fasadrenovering

Fasader förslits med åren av väder och vind det kan därför bli aktuellt med en fasadrenovering. Vi utför reparationer men kan även erbjuda konsultering/ besiktning samt en åtgärdsplan. 

Fogning & Mjukfogning

En bra fog finns bara där utan att vi tänker på den. En fog är dock en mycket väsentlig del i byggprocessen som kräver noggrannhet och kunskap.

Målningsarbeten fasader

Dagligen uppstår slitningar på fasader, men även nylevererade fasader vid nyproduktion kan behöva en uppfräschning efter transporter och eventuella transportskador.

Tätningsarbeten fasader

Tätning av prefab, fönster och dörrar. Prefab eller prefabrikation är block som monteras ihop, ofta används dessa block när man bygger ett hus/fastighet. Mellan dessa byggnadsdelar är det otroligt viktigt att täta och foga för att husen ska få en lång livstid.

Brandtätning & brandfogning

Eld sprider sig snabb och kan få livsfarliga och bestående konsekvenser. Ett sätt att förhindra och motverka snabb spridning av elden är genom brandtätning och brandfogning.

Fasadtvättning

Fasader är ständigt utsatta för väder, vind, avgaser och andra ämnen. Det leder till att fasader med tiden blir smutsiga och tappar sitt ursprungliga värde.

Rope Access/ Reparbeten

Vi utför reparbeten (Rope Access). Detta används bland annat till fasadinspektioner mm.

Konsultering & besiktning

Vi hjälper fler och fler kunder med konsultering och kan ta fram en åtgärdsplan efter aktuellt behov. Det kan exempelvis handla om vattenskador i betongfasader eller konsultering kring brandskydd.

PCB-sanering & Inventering

PCB är ett farligt ämne som har använts som mjukgörandemedel i främst fogmassor. Ämnet börjades använda under 1920-talet för att sedan helt förbjudas i början av 70-talet på grund av dess livshotande bieffekter.

Brandbolaget i Stockholm AB

Vi samarbetar med Brandbolaget i Stockholm AB som är experter inom brandfog och andra brandfrågor.

Jolat AB

Jolat AB är vår totalleverantör av fogprodukter och verktyg.

Innehar f-skatt, entreprenadförsäkringar och kollektivavtal. Vi har alkolås i alla nya bilar och elektronisk körjounal i alla bilar.

5 + 5 =

SKICKA ETT MEDDELANDE ELLER RING OSS!

Information kring vår Privacy och Integritetspolicy.