FOGNING & BRANDTÄTNING - STOCKHOLM - UPPSALA - NORRKÖPNG/ LINKÖPING - MALMÖ - LUND - HELSINGBORG - SKÅNE

Konsultering & besiktning av fasader

Vi hjälper fler och fler kunder med konsultering och kan ta fram en åtgärdsplan efter aktuellt behov.

Hur är skicket på fasaden och vad behöver åtgärdas?

Vårt företag har över 20 års erfarenhet inom branschen och vi är experter på att hjälpa våra kunder med konsultering. Vi kan hjälpa till med en mängd olika frågor, från att ta reda på orsaken till vattenskador i betongfasader till att hjälpa till med brandskydd. Vi är duktiga på att identifiera problemet och hjälpa till med att ta fram en åtgärdsplan för att lösa det. När det gäller brandskydd är det viktigt att komma ihåg att det är fastighetsägarens ansvar att se till att alla brandlagar och brandkrav uppfylls.

Vi har en bred kompetens och erfarenhet inom branschen och vi är alltid redo att hjälpa till. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller behöver hjälp. Vi är här för att hjälpa dig att få dina problem lösta på ett snabbt och effektivt sätt.

Välkommen att höra av dig!

Varför fogning & mjukfog?

  • 20+ år erfarenhet
  • Branschexperter
  • Brandskyddshjälp
  • Vattenskadorspecialister
  • Fasadkonsultering
  • Besiktning
  • mm.
Fogning

12 + 8 =

SKICKA ETT MEDDELANDE ELLER RING OSS!

Vi arbetar i hela Sverige

Vi har kontor i Stockholm, Uppsala, Norrköping och Malmö men vi arbetar med projekt i hela landet.

Stockholm

Sågvägen 44
184 21 Åkersberga

Kontakt: Andreas Franzén
Telefon: 073 983 32 93
[email protected]

Norrköping

Navestadsgatan 39
603 66 Norrköping

Kontakt: Claes Pettersson
Telefon: 070 229 80 98
[email protected]

Malmö

Bjurögatan 48
211 24 Malmö

Kontakt: Sean Carter
Telefon: 070 454 71 42
[email protected]

 

Våra samarbetspartners

Våra tjänster

Vi finslipar och tar hand om finischen för ditt bygge. Vi har ett välutvecklat miljöarbete och arbetar med produkter med liten miljöpåverkan och Basta registrerade produkter av högsta kvalité.

Fasadrenovering

Fasader förslits med åren av väder och vind det kan därför bli aktuellt med en fasadrenovering. Vi utför reparationer men kan även erbjuda konsultering/ besiktning samt en åtgärdsplan. 

Fogning & Mjukfogning

En bra fog finns bara där utan att vi tänker på den. En fog är dock en mycket väsentlig del i byggprocessen som kräver noggrannhet och kunskap.

Målningsarbeten fasader

Dagligen uppstår slitningar på fasader, men även nylevererade fasader vid nyproduktion kan behöva en uppfräschning efter transporter och eventuella transportskador.

Tätningsarbeten fasader

Tätning av prefab, fönster och dörrar. Prefab eller prefabrikation är block som monteras ihop, ofta används dessa block när man bygger ett hus/fastighet. Mellan dessa byggnadsdelar är det otroligt viktigt att täta och foga för att husen ska få en lång livstid.

Brandtätning & brandfogning

Eld sprider sig snabb och kan få livsfarliga och bestående konsekvenser. Ett sätt att förhindra och motverka snabb spridning av elden är genom brandtätning och brandfogning.

Fasadtvättning

Fasader är ständigt utsatta för väder, vind, avgaser och andra ämnen. Det leder till att fasader med tiden blir smutsiga och tappar sitt ursprungliga värde.

Rope Access/ Reparbeten

Vi utför reparbeten (Rope Access). Detta används bland annat till fasadinspektioner mm.

Konsultering & besiktning

Vi hjälper fler och fler kunder med konsultering och kan ta fram en åtgärdsplan efter aktuellt behov. Det kan exempelvis handla om vattenskador i betongfasader eller konsultering kring brandskydd.

PCB-sanering & Inventering

PCB är ett farligt ämne som har använts som mjukgörandemedel i främst fogmassor. Ämnet börjades använda under 1920-talet för att sedan helt förbjudas i början av 70-talet på grund av dess livshotande bieffekter.

Brandbolaget i Stockholm AB

Vi samarbetar med Brandbolaget i Stockholm AB som är experter inom brandfog och andra brandfrågor.

Jolat AB

Jolat AB är vår totalleverantör av fogprodukter och verktyg.

Innehar f-skatt, entreprenadförsäkringar och kollektivavtal. Vi har alkolås i alla nya bilar och elektronisk körjounal i alla bilar.

14 + 12 =

SKICKA ETT MEDDELANDE ELLER RING OSS!

Information kring vår Privacy och Integritetspolicy.